شیوه های ساخت صفحه سایت و انتشار آن

بررسی شیوه های طراحی صفحات وب و تفاوت آن ها

در واقع طراحی صفحات وب سایت (web design) به معنی تلاش برای طراحی و ایجاد صفحات اینترنتی به منظور ارائه خدمات، اطلاع رسانی و فروش محصولات می باشد. نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که عدم آگاهی از انواع شیوه های ساخت صفحه سایت و نحوه انتشار آن و اصول آن باعث می شود علاوه بر این که در طراحی آن به مشکل برخورد کنید بلکه بازدهی خوبی نداشته باشید. به این صورت که اگر صفحه شما ایراد داشته باشد، در جذب مخاطب نیز با عملکرد خوبی نیز همراه نمی شوید.

وب سایت ها همگی هدف های مختلفی را دنبال می کنند و به صورت دقیق باید بدانیم که چه مشاغلی به سایت نیاز دارند. به عنوان مثال یک سایت می تواند حکم یک آگهی تبلیغاتی داشته باشد، اطلاعات مورد نیاز کاربران را منتشر کند. برخی سایت ها با هدف تعامل و ایجاد ارتباط میان اعضای سازمان ها ایجاد و طراحی می شوند. البته به طور کلی وبسایت ها به دو صورت استاتیک و داینامیک طراحی می شوند.

در ادامه همراه ما باشید تا از تفاوت آن ها مطلع شوید.

وبسایت استاتیک و داینامیک چه تفاوتی دارند

سایت های استاتیک، سایت هایی هستند که اکثریت با Html کدنویسی می شوند. یکی از نقطه ضعف ها در این نوع سایت این است که امکان متصل شدن به پایگاه داده و ویرایش و تغییر محتوا به طور آنلاین وجود ندارد. در این صورت به روز رسانی وبسایت ها نیازمند زمان و دانش طراحی وب می باشد. افرادی که از سایت های استاتیک استفاده می کنند اکثراً به دنبال تغییر محتوای وب سایت شان نیستند.

به عنوان مثال سایت های شخصی معمولا نیاز به ویرایش ندارد.

استفاده از این نوع وب سایت ها به دلیل زمان بر بودن و پر هزینه بودن برای سازمان و شرکت ها اصلاً گزینه مناسبی نمی باشد زیرا که سایت شرکتی بایستی به طور مداوم اطلاعات وب سایت خود را بروزرسانی نماید.

سایت های داینامیک یا پویا پنل مدیریت محتوا دارند و وبمستر می تواند بدون دانش طراحی، محتوای سایت خود را ویرایش کند و تغییر درون آن ایجاد کند. این نوع سایت ها طبق میل و نیازهای کاربران پیش می رود و کاملاً انعطاف پذیر می باشد. در حال حاضر بیشتر وب سایت ها به صورت داینامیک طراحی می شوند مانند : سایت های خبری، شبکه های اجتماعی و …

ساخت صفحات وب سایت در مشهد
مقاله بررسی انواع روش های ساخت صفحات وب سایت

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت چیست؟

یکی از بهترین روش های ساخت صفحات وب، طراحی سایت وردپرسی می باشد که با هزینه کمتری و بدون کد نویسی می توانید سایت خود را بسازید، اما شما همچنان می توانید سایت ها را با روش کدنویسی طراحی کنید.

اگر بخواهیم مناسب ترین زبان برنامه نویسی برای ساخت وب سایت را مشخص کنیم هیچ زبانی را نمی توانیم معرفی کنیم. زیرا که هر کدام یک از زبان های برنامه نویسی علاوه بر اینکه نقاط قوتی دارند، متقابلاً نقاط ضعفی را نیز شامل می شوند. برای مثال زبانی که برای انجام یک پروژه مناسب می باشد شاید در موقعیت ها و پروژه های دیگر بهترین گزینه نباشد. پس انتخاب کردن بهترین زبان برنامه نویسی در دنیای کد مناسب نمی باشد. بنابراین نکته ای که از یادگیری یک زبان برنامه نویسی وب مهم تر می باشد این است که بدانید کدام زبان مناسب پروژه شماست.

انتخاب کردن مناسب ترین زبان کمی پیچیده می باشد اما برخی زبان های برنامه نویسی وجود دارند که به شما در دستیابی اهداف برنامه نویسی تان کمکی نمی کند زیرا که شما بهترین گزینه را انتخاب نکردید اما به این معنا نیست که زبان نامناسبی نیز وجود دارد.

برای مشخص کردن زبان مناسب، علاوه بر اینکه باید طبق اهدافی که در ایجاد کردن سایت خود دارید پیش بروید بلکه باید به علایق خود نیز توجه کافی را داشته باشید که زبان برنامه نویسی را که انتخاب می کنید با علاقه شما سازگار باشد.

بهترین زبان برنامه نویسی موبایل

در شغل برنامه نویسی موبایل از طریق کدنویسی، توسعه اپلیکیشن های موبایل صورت می گیرد. این گونه که برنامه نویسان موبایل ابتدا باید پلتفرمی که برای اپلیکیشنی که قصد دارند طراحی کنند را انتخاب کنند. در حال حاضر پلتفرم مناسب گوشی های اندرویدی، اندروید و برای گوشی های اپل، پلتفرم ios می باشد. برنامه نویسان موبایل برای ساخت اپلیکیشن های موبایل از زبان های برنامه نویسی مختص به موبایل استفاده می کنند.

زبان های برنامه نویسی اندروید

کاتلین (Kotlin)

کاتلین یک زبان برنامه نویسی موبایل open source می باشد که برای طراحی برنامه های اندروید استفاده می شود. این زبان برنامه نویسی موبایل توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شود. همینطور یادگیری آن سخت نمی باشد و برای هر کسی که می خواهد در این زمینه فعالیت کند، زبان مناسبی می باشد.

پایتون (Python)

پایتون زبان برنامه نویسی شی گرا می باشد و میان توسعه دهندگان وب محبوب ترین زبان برنامه نویسی است و دلیل این محبوبیت نیز یادگیری آسان و راحت آن می باشد. این زبان برنامه نویسی به شما این امکان را می دهد که برنامه خود را بنویسید و آن را به برنامه قابل اجرا بر روی دستگاه های اندروید تبدیل کنید.

جاوا (Java)

در حال حاضر محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای ساخت و توسعه اپلیکیشن های اندروید جاوا می باشد زیرا که این زبان برنامه نویسی در دسترس همه افراد می باشد و علاوه بر این که رایگان می باشد، یادگیری بسیار راحتی نیز دارد. بنابراین برای برنامه نویسی در پلتفرم اندروید، یادگیری و آشنایی با مبانی زبان برنامه نویسی جاوا ضروری می باشد.

زبان های برنامه نویسی  IOS

سوئیفت (swift)

سوئیفت یک زبان برنامه نویسی با سرعت بالا و منبع باز (open source) است که برای طراحی اپلیکیشن های ios استفاده می شود. این زبان توسط شرکت اپل معرفی شده است و در حال حاضر محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای ساخت و توسعه اپلیکیشن های ios می باشد.

زبان برنامه نویسی Objective-C

زبان برنامه نویسی Objective-C  در زمینه های گوناگون استفاده می شود که مهم ترین آن طراحی اپلیکیشن های موبایل می باشد و همچنین این زبان برنامه نویسی را نیز شرکت اپل برای سیستم های ios معرفی کرده است. 

مروری بر شیوه های مختلف ایجاد صفحات اینترنتی

در این مقاله به انواع روش های طراحی صفحات سایت پرداختیم اما در آخر باید گفت برای استفاده از هر روشی برای طراحی وب سایت ابتدا باید آن روش را با اهدافی که برای وب سایت خود دارید تطابق دهید سپس بهترین گزینه را انتخاب کنید.

شرکت دیجیتال مارکتینگ خاتون، همراه با تیم متخصص در حوزه بازاریابی آنلاین آماده است تا به صورت حرفه ای خدمات طراحی سایت و سئو در شهر مشهد و سایر شهرها را به انجام برساند تا بتواند در کنار شما برای پیشرفت شما قدم بردارد.

دیدگاهتان را بنویسید