increase speed wordpress sites

چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم؟

با تغییر مدل کسب و کار ها به شیوه آنلاین، داشتن یک سایت مناسب برای ورود به حوزه قدرتمند فروش آنلاین کالا یا ارائه خدمات یک نیاز فوری است. برای مثال کسب و کار هایی که حالت local دارند با شناساندن خود به مشتریان هدف می توانند تعداد مراجعان یا سفارشات خود را افزایش دهند. همچنین بیزینس های متکی بر فروش کالا می توانند کالا های خود را به تمام نقاط کشور بفروشند. به عبارتی بزرگترین فایده داشتن وب سایت گسترش بسیار زیاد پتانسیل درآمدزایی است چراکه جامعه هدف درآمدی شما توسعه پیدا می کند.

به منظور عملکرد هرچه بهتر سایت، در انتخاب شرکت طراحی سایت در مشهد دقت زیادی مورد نیاز است. سایت خوب دارای مشخصه های بسیار زیادی است که در این مقاله به سرعت سایت پرداخته می شود.

اهمیت سرعت سایت در بهره وری کسب و کار

سرعت سایت تاثیر مستقیمی بر کیفیت آن دارد و البته در میزان درآمد شما بسیار موثر است زیرا مشتری زمانی به شما اعتماد می کند که بتواند اطلاعات مورد نیاز خود را به راحتی در مورد کالا یا خدمات وب سایت شما دریافت کند. سایر پارامتر هایی که در این مورد موثر هستند عبارتند از:

تجربه کاربری: یکی از دلایل اصلی داشتن یک وب سایت با بارگذاری سریع، ارائه یک تجربه کاربری مثبت است. کاربران تمایل دارند وب‌سایت‌هایی را که بارگذاری آن‌ها زمان زیادی طول می‌کشد، رها کنند و در نتیجه نرخ پرش بالایی ایجاد می شود. با اطمینان از سرعت بالای سایت، می توانید بازدیدکنندگان را درگیر نگه دارید و شانس کاوش بیشتر در وب سایت خود را افزایش دهید.

بهینه سازی موتور جستجو: سرعت سایت یک فاکتور مهم رتبه بندی برای موتورهای جستجو مانند گوگل است. وب سایت های سریع تر به احتمال زیاد در صفحات نتایج جستجو رتبه بالاتری دارند. رتبه بالاتر به افزایش بازدید، ترافیک ارگانیک منجر می‌شود و این گونه نرخ تبدیل مشتری افزایش پیدا می کند. بنابراین، بهینه سازی سرعت سایت برای بهبود عملکرد کلی SEO بسیار مهم است.

نرخ تبدیل: مطالعات نشان داده است که سرعت سایت خیلی خوب می تواند به طور قابل توجهی نرخ تبدیل را افزایش دهد. یک وب‌سایت سریع زمان لود کمی دارد و تجربه کلی کاربر را نیز بهبود می‌بخشد.

دلیل کند بودن سایت چیست؟

در وب سایت وردپرسی عواملی می توانند باعث کاهش سرعت شوند که ابتدا نیاز است با این موارد آشنا شوید تا در مرحله بعدی به راهکار های رفع آن ها بپردازیم.

پلاگین های قدیمی یا بهینه نشده

نصب افزونه های بیش از حد یا با کدگذاری ضعیف می تواند به طور قابل توجهی سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. زیرا هر افزونه ای که نصب می کنید عملکرد اضافی را به سایت شما اضافه می کند. این می تواند منجر به افزایش درخواست های سرور شود. برخی از افزونه ها کدگذاری ضعیفی دارندکه می تواند منجر به بارگیری بیش از حد جاوا اسکریپت یا CSS شود.

مکانیسم کش نامناسب

کش نقش مهمی در افزایش سرعت سایت های وردپرسی ایفا می کند. کش اجازه می دهد تا نسخه های ثابت صفحات وب ذخیره شود و زمان پردازش سرور و پاسخگویی به کاربران بهبود یابد که در صورت کش نامناسب سایت این مزایا وجود نخواهند داشت.

اندازه تصویر بالا و رسانه های بهینه نشده

تصاویر و فایل های رسانه ای که به درستی بهینه نشده اند می توانند به طور قابل توجهی عملکرد سایت را مختل کنند. آپلود تصاویر بزرگ به طور مستقیم از دوربین یا استفاده از فرمت های فشرده نشده می تواند باعث کندی بارگذاری شود.

بهینه سازی نامناسب پایگاه داده

وردپرس به طور گسترده از پایگاه داده MySQL خود برای ذخیره پست ها، تنظیمات، افزونه ها و تم ها استفاده می کند. با گذشت زمان، این پایگاه داده می تواند به هم ریخته شود و منجر به کند شدن سرعت سایت شود. بهینه سازی منظم پایگاه داده با حذف موارد غیر ضروری، پاکسازی هرزنامه ها و کاهش تعداد بازبینی پست ها می تواند بر سرعت سایت تأثیر مثبت بگذارد.

هاست نامناسب

انتخاب هاست و طرح مناسب می تواند به طور قابل توجهی بر عملکرد سایت وردپرس شما تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، برنامه های هاست اشتراکی ممکن است منابع وب سایت شما را محدود کند و منجر به کاهش زمان بارگذاری شود.

راهکار ها و ابزارهای بهینه سازی سرعت سایت

برای حل مشکلاتی که باعث کاهش سرعت وب سایت می شوند می بایست از ابزار هایی برای اجرای راه حل ها استفاده شود.

از شرکت مناسب هاستینگ سرویس بگیرید

مهم ترین نکته ای که در هنگام انتخاب شرکت هاست باید مدنظر قرار دهید اعتبار است و بعد از آن از خرید هاست اشتراکی خودداری کنید. خرید هاست از شرکت های با سابقه خوب باعث می شود از خدمات بهتری برخوردار شوید.

بهینه سازی کد های جاوا اسکریپت و Css

حتما برای شما هم پیش آمده است که در ابزار سنجش سرعت سایت page speed insight پیشنهاد بهینه سازی فایل های js و css را مشاهده کرده اید. کدها هسته اصلی سایت هستند و اگر کدنویسی بهینه نباشد باعث کاهش سرعت خواهد شد. یک ابزار خیلی قدرتمند برای رفع اشکالات کد نویسی gzip است که برای استفاده از آن هاست می بایست قابلیت نصب آن را داشته باشد.

بهینه سازی تصاویر

استفاده از تصاویر با حجم زیاد تاثیر زیادی در کاهش سرعت سایت می گذارد. حجم عکس های سایت را می بایست با نرم افزار یا سایت های مرتبط کاهش داد بدون اینکه از کیفیت آن ها کم شود. حجم مناسب برای تصویر حداکثر 100 کیلوبایت است. برای این منظور از ابزار های زیادی مانند فتوشاپ یا سایت Kraken.io می توان بهره جست.

استفاده از افزونه های کش

کارکرد افزونه کش وردپرس به این گونه است که با اولین لود صفحه وب از آن کپی می گیرد و زمانی که کاربر  بعدی می خواهد وارد شود دیگر احتیاجی به لود دوباره صفحه نمی باشد. افزونه های کش فرایندهای زمان بری که در جریان نمایش اطلاعات به کاربر طی می شوند را حذف می کنند و این گونه به سرعت سایت می افزایند. از بهترین افزونه ها در این زمینه می توان به wp rocket و wp optimize اشاره نمود.

به کار بردن CDN یا سیستم توزیع محتوا

هرچه مکان هاست و کاربرانی که از وب سایت بازدید می کنند به هم نزدیک تر باشد کاربران تجربه بهتری خواهند داشت. بازدید کننده های سایت از کشور های مختلفی هستند پس در نتیجه چندین هاست به منظور سرعت گرفتن پردازش درخواست کاربر و ارائه نتیجه به او باید وجود داشته باشد که برای این منظور می توان از CDN استفاده کرد. به کارگیری سیستم توزیع محتوا علاوه بر افزایش سرعت سایت فواید دیگری از جمله مصرف کمتر پهنای باند و افزایش امنیت سایت را در پی دارد.

آپلود نکردن ویدیو و صوت روی وب سایت

به دلیل داشتن حجم زیاد ویدیو یا صوت باگزاری آن ها روی سایت به شدت سرعت را کاهش می دهد. توصیه می شود برای جلوگیری از این اتفاق فایل های پر حجم رسانه ای مانند کلیپ ها را در سرویس های میزبانی مخصوص مانند آپارات و یوتیوب بارگزاری کنید.

استفاده درست از پلاگین های استاندارد

نصب کردن افزونه های نامعتبر به دلیل داشتن کد های آلوده و غیر استاندارد می تواند امنیت سایت شما را به خطر بیاندازد پس می بایست افزونه را به صورت پولی از سایت های معتبر تهیه نمایید. همچنین افزونه ها را به صورت دوره ای آپدیت کنید. رعایت این موارد به ارتقای سرعت وب سایت کمک می کند.

کاهش حجم اطلاعات دیتابیس

با گذشت زمان و افزایش صفحات سایت دیتابیس پر از اطلاعات غیر ضروری می شود مانند برچسب های استفاده نشده، نسخه های قبلی پست ها و … با استفاده از افزونه wp-sweep می توان اطلاعات دیتابیس را بهینه سازی کرد.

تاخیر در لود شدن عکس و ویدیو

با این روش به زمان لود شدن عکس و کلیپ های سایت تاخیر اعمال می شود و تنها رسانه هایی که در صفحه است لود می شوند. با اسکرول کاربر به پایین عکس های دیگر نیز لود می شوند. به این قابلیت lazy load گفته می شود که با استفاده از افزونه wp rocket اجرا می شود.

انتخاب قالب مناسب

استفاده از یک قالب بسیار جذاب ممکن است جالب به نظر بیاید اما این قالب ها خیلی سنگین هستند. هنگام انتخاب قالب به این نکته توجه کنید و نوعی را در سایت خود استفاده کنید که فقط نیاز های شما را برطرف کند و اگر ویژگی های اضافه دارد قابلیت غیرفعال کردن داشته باشند. 

جمع بندی

در این مطلب نقش سرعت وب سایت در عملکرد آن و همچنین جذب و تبدیل مشتری برای کسب و کار شما بیان شد. راهکار هایی سریع و موثر برای افزایش سرعت سایت بیان شد و شما با استفاده از این راهنمای کاربردی می توانید تجربه خوبی برای کاربران سایت فراهم آورید.

دیدگاهتان را بنویسید